dilluns, 5 de maig del 2014

Les nou revelacions - James Redfield

Títol: Les nou revelacions
Autor: James Redfield
Llengua original: anglès
Traductor: Jordi Civís
Editorial: Proa i Columna
Any: 1994

"Treballar per aconseguir un tipus de supervivència més confortable s'ha anat convertint totalment en una raó de viure, i gradualment, metòdicament, hem anat oblidant la nostra pregunta inicial... Hem oblidat que encara no sabem per què sobrevivim."


Les nous revelacions és una novel·la especial. Un relat d'aventures per la selva del Perú emmascara la presentació d'una filosofia i d'unes "veritats" que ensenyen al lector a veure el món d'una altra manera o, si més no, a replantejar-se alguns dels aspectes de la vida que vivim.
Nou són les revelacions o "veritats" que aquesta primera novel·la ens explica. Són revelacions que tracten la relació dels humans amb la natura, amb altres humans, el perquè de la nostra existència o cap on ens dirigim.

Considero que és un llibre interessant i que se'n poden fer dues lectures: una d'una novel·la d'aventures o una d'una novel·la més espiritual. En el meu cas particular m'he decantat per la part espiritual i he de dir que m'ha fet replantejar-me la manera de veure algunes coses.
De fet, sé que Redfield ha escric llibres posteriors continuant amb noves revel·lacions.

En aquesta entrada no explicaré què expliquen les "revelacions", així que si ho voleu descobrir haureu de llegir el llibre!!



"Un cop s'aprèn el que és la vida, ja no hi ha manera d'esborrar aquest coneixement."


Txell.Cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!