diumenge, 19 de març del 2017

El laberint de la felicitat - Francesc Miralles i Àlex Rovira



Títol:  El laberint de la felicitat
Autors: Francesc Miralles i Àlex Rovira
Editorial: Ara Llibres
Any: 2007

"-Calmi's joveneta. Només puc respondre una pregunta cada vegada. Això és el Laberint de la Felicitat.
L'Ariadna es va sorprendre en sentir-ho. No n'havia sentit mai a parlar, d'aquell lloc. En veure la seva confusió, l'explorador va continuar:
- Aquí, hi vénen a parar els que han perdut el sentit de la vida, i no li puc dir on és la sortida perquè el cert és que no ho sé. L'haurà de trobar vostè soleta, com jo. [...] Així com el sentit de la vida és diferent per a cada persona, aquí totes hem de trobar la sortida amb els nostres propis mitjans."



Fa uns anys vaig llegir Un cor ple d'estrelles dels mateixos autors, Àlex Rovira i Francesc Miralles, i em va agradar molt. Fa uns dies em van venir ganes de tornar-lo a llegir, i fullejant les pàgines de biografia vaig descobrir que tenien una altra faula conjunta: El laberint de la felicitat.

El laberint de la felicitat és una faula que explica la història de l'Ariadna, una noia de 33 anys que ho perd tot i que de sobte es troba dins d'un laberint. Per poder sortir-ne, s'haurà de trobar amb uns personatges ben curiosos que li aniran donant pistes perquè es trobi a si mateixa.


"L'amor és una divisa que no perd mai valor en la borsa de la vida."

El llibre està ple de reflexions que ens permeten fer el mateix recorregut de l'Ariadna i que ens fan pensar en moltes evidències que sovint deixem de tenir en compte per la manera en què vivim actualment, a tota màquina i sense fixar-nos ni un moment amb la nostra vida.
Tot i que és un llibre molt breu i que es podria llegir amb una tarda, crec que val la pena dosificar-lo i llegir-lo a poc a poc per poder assimilar-ho tot i per poder-hi reflexionar amb deteniment. 

Molt recomanable a tothom!

Coneixem una mica més els autors? 

Àlex Rovira és coautor del best-seller La bona sort i autor de La brúixola interior i La bona vida, que han obtingut un gran èxit internacional.

Francesc Miralles és especialista en llibres d'autoajuda i autor dels thrillers El Quart Reich i La profesia 2013.



"Riure és molt seriós, saps? És el dissolvent universal de les preocupacions. Cada vegada que rius, et desapareix un problema del cap."

Txell.Cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!